21. kesäkuuta 2010

Sateinen aamuhetki

Monista on varmasti mieluisaa herätä uuteen aamuun kuunnellen lintujen sirkutusta ja verhojen välistä tunkeilevien auringon säteiden aukoessa simmuja. Skenessä ei mitään vikaa ole, mutta eniten rakastan aamuista pisaroiden ropinaa ikkunalaudalla, verkkaisia elämän ääniä pihalla ja lämmittävän aamukahvin nautiskelua (kuumalla ei voi juoda kahvia). Tänään on sellainen aamu(päivä).



Sisko palasi kotiseudulleen viikonloppuna ja ilahdutti tuliaisilla. Ruusurasia oli kuulemma ihan minunnäköiseni ja enpä väitä vastaan. Sisältökin miellytti - niinkuin mikä tahansa ihana herkkutuoksuinen Body Shop -tuote :)



Toinen uusi ruusukuosinen ystävä on rottinkinen pyykkikori! Olen vaaninut haukkana kaikenmaailman pyykkipussukoiden ja -korien tarjouksia, mutta harvassa niitä on silloin kun tarvitsee (minusta 20-30 euroa on liikaa pyykkiastiasta). Olen käyttänyt isoa kangaskauppakassia pyykkipussina, mutta onneksi viimein näkökenttään osui sattumalta Anttilasta tämä ruusuinen söpistys reilussa alennuksessa. Hyvää kannattaa odottaa ja kori on sopiva myös yleisiin tiloihin*, ihan vaikka vain sisustuselementtinä.




* haahaa, yleinen tila asunnossani tarkoittaa koko asuntoa miinus WC, jonne kori ei mitenkään mahtuisi

PS. Nyt on ihan pakko keittää toinen 2-kupin pannullinen kahvia. On niin verkkainen ja nautiskeleva olo. Ah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita <3